Fisketur til Langø
Dato 12. til 14. november 2021

Så nærmer vi os årets sidste klubtur, som går til Langø på Lolland. Vi håber, at der skulle være mulighed for at fange et par fine fladfisk eller en torsk i Langelandsbæltet.

På linket er der mulighed for at få genopfrisket hvordan man kan finde flade.

Vi skal nok give alle en ide om, hvor de kan fanges. Agn skal i selv sørge for. Det kan anbefales at bruge børsteorm, sandorm eller skalrejer. Vi har sågar hørt at kyllinghjerter kan anvendes.

Øernes Mopa Klub har fået lov til at benytte Langø`s lystbådehavns klublokaler, hvor vi vil tilbringe vores aftner. Der vil være mulighed for at ankomme fredag eftermiddag. Vær opmærksom på, at der tages både op, så vi giver plads når de hiver op.

Henvend jer til turlederne om, hvor I skal parkere med bil og trailer, så vi holder mindst muligt i vejen. Hvis du ønsker at krydre turen med en sejltur er der rig muligheder for at se nærmere på Nakskov Fjord. Af seværdigheder som man bør unde sig selv er Enehøje, hvor grønlandsfareren Peter Freuchen var bosat. Man kan også tage et smut forbi Slotsø, hvor de gamle ruiner stadigvæk kan ses. Det var også her, at det gode skib Jutlandia blev bombet. Nakskov havn og dens havnefront er også et besøg værd. Tjek evt. Naturstyrelsens hjemmeside på følgende link

I Langø er der ikke handelsmuligheder så det anbefales at have alt med. Der er ca 20 min kørsel til Nakskov.

Mødested: Langø Havn 1B, 4900 Nakskov

Tilmelding senest d. 7/11-2021.

Turleder : Søren Overgaard 26194399 og Peter Sunkjær 21255001. Vi vil være at træffe på havnen fra fredag kl 1500

Kanal 77 benyttes til kommunikation på turen.

Husk at melde tilbage til turlederne, hvis du tager hjem før tid. Skippermøde lørdag kl 800 og søndag kl 900 (søndag dog kun hvis behov.)


Tilmelding til fisketuren


Følgende både er tilmeldt
Lidt mere inspiration til dig som vil fange de flade.